Flyttevask – Vestfold og omegn

Holder du til i Vestfold og har nylig solgt boligen? Eller skal du kanskje flytte ut fra leiligheten du har leid? Vi er et rengjøringsbyrå som kan utføre flyttevask! Våre rengjørere sørger for at vasken blir gjort grundig, slik at du får grønt lys fra de som skal overta eller utleier.

Holder du til i Vestfold og har nylig solgt boligen? Eller skal du kanskje flytte ut fra leiligheten du har leid? Vi er et rengjøringsbyrå som kan utføre flyttevask! Våre rengjørere sørger for at vasken blir gjort grundig, slik at du får grønt lys fra de som skal overta eller utleier. 

Hva inngår i en flyttevask? 

En flyttevask er mer enn bare den vanlige søndagsvasken du tar i ny og ne. Her skal det skrubbes og vaskes til fingra blør – neida. Men boligen skal bli gått over nøye i alle kriker og kroker. Som regel vil en standard flyttevask inkludere å støvsuge tepper og gulv. Støvtørking er heller ikke noe å kimse av, og alle tilgjengelige flater skal også vaskes over. Vask av vegger og gulv er også et viktig område innenfor flyttevasken. Dersom du har panelvegger vil dette være noe mer krevende og kan dermed ha en innvirkning på prisen til standardpakken. Videre skal skuffer og skap vaskes over, både innvendig og utvendig. Det samme gjelder vinduene og hvitevarer-vask der det lar seg gjøre. Ulikt fra hvordan en vanlig vask av boligen foregår, skal også taket rengjøres når du står overfor flyttevask. Som du sikkert er klar over må baderommet bli grundig vasket og gått over, inklusivt fuger og fliser. 

Når vi rengjør badet bruker vi rengjøringsmidler som virkelig fjerner flekker,  skitt og smuss. I bakgrunn av dette, blir det derfor benyttet kraftigere rengjøringsmidler for å oppnå ønsket resultat til en flyttevask. Utenom badet streber vi i Arkas alltid for å bruke skånsomme vaskemidler som ikke er til skade for helse eller omgivelsene rundt. 

Hva inngår ikke i standard flyttevask? 

Det finnes noen unntak når det kommer til flyttevask. Dersom du har en bolig med garasje, terrasse eller noen annen form for bod som også behøver å vaskes, inngår ikke dette som en del av standard flyttevask. Avtal derfor på forhånd om du ønsker at disse områdene også skal blir gjort rent. 

Hvorfor velger så mange å overlate flyttevasken til renholdere? 

Du tenker kanskje at flyttevask er noe du kan gjøre selv? Jeg skal ikke fornekte at du kan klare å gjøre rent selv, men det er også svært tidkrevende og på toppen av det er det ikke sikkert at du og de som skal flytte inn har samme forståelse for hva som er “rent nok”. Dette kan føre med seg unødvendig slit om du må vaske på nytt igjen. Det er ikke uten grunn at flere – også her i Vestfold – velger å benytte seg av et rengjøringsfirma når det er tid for flyttevask. Vi vet hva som kreves for at boligen skal bli godkjent. Når vi kommer for å utføre flyttevask tar vi også med oss alt av nødvendig utstyr. Med andre ord – du trenger ikke tenke på noe. La oss ta oss av flyttevasken, så kan du konsentrere deg om alle de andre tusener av ting du må ordne i forbindelse med flyttingen. 

Vi holder til i Sandefjord og utfører for det meste oppdrag i Vestfold, men kan også ta på oss oppdrag andre steder! Ta kontakt i dag om du trenger hjelp med flyttevasken. 

Tilleggsinformasjon 

Dersom boligen som skal vaskes ikke har tilstrekkelig med lys er det fint at du gir beskjed om dette, slik at vi kan ta med oss det vi trenger av arbeidslys. Om du selv ønsker å stille med arbeidslys er det også helt supert. 

Vær obs på at flyttevask må bestilles i god tid. Du gjør lurt i å bestille flyttevask så fort du har fått informasjon om utflyttingsdato. Du kan enkelt bestille flyttevask fra oss på våre hjemmesider HER.

Flere aktuelt saker

Vaskefirma Tønsberg

Behovet for rengjøring kan variere i stor grad. Dette er vi i Arkas klar over, og tilbyr derfor skreddersydde rengjøringsavtaler til bedrifter og private hjem.

Les mer »