Flyttevask

Vi hjelper deg unngå kaoset under flytting

Clean, white room with cartons and cleaning tools

Under flytting kan det fort oppstå en del kaos, og da er det ikke spesielt ønskelig å i tillegg skulle havne i diskusjon med overtaker om dårlig utført flyttevask. Nettopp dette hjelper vi deg å unngå ved å utføre flyttevasken for deg.

Hvordan utfører vi flyttevasken?

Når vi kommer for å gjøre flyttevasken tar vi av oss grunnleggende rengjøring, samt en mer grundig utvask. Flyttevasken skal kunne gi den nye eieren en følelse av en ny bolig, og da er det viktig at renholdet er grundig utført. Etter å ha utført mange flyttevasker vet vi hva som kreves av norsk standard og utfører arbeidet så det står til forventningene til de nye eierne. 

Flyttevask innebærer: 

  • Støvsuging av tepper og gulv
  • Vask av overflater, hvitevarer,
  • Vask av gulv og vegger
  • Utvendig og innvendig vask av skap og skuffer
  • Utvendig og innvendig vask av vinduer 
  • Rengjøring av baderom 
  • Kjøkkenrengjøring 
  • Rengjøring av ventilasjon
  • Rengjøring av brytere, stikkontakter og armaturer

 

Vi vasker ned hele hjemmet ditt og sørger for å få vekk skitt og smuss i alle kriker og kroker. Under arbeidet bruker vi skånsomme rengjøringsprodukter og passer på å ikke skade noe inventar eller andre flater. Der det er mulig forsøker vi å bruke så lite såpe som mulig, men ved baderom er det vanlig å benytte kraftige rengjøringsmidler for å fjerne misfarging, flekker og belegg som trenger å skures vekk.

Det er lurt å være ute i god tid for å bestille flyttevask slik at du kan planlegge at vasken gjennomføres rett før overtakelse. På den måten vil huset, leiligheten, bygget eller hytta være nylig rengjort. Vi tar med oss alt av nødvendig utstyr og gjennomfører vasken etter avtale om hva som skal bli gjort. Om du ønsker noen andre tjenester utenfor standard flyttevask, kan vi avtale dette på forhånd. For eksempel er det flere som velger å benytte seg av rens for tepper og møbler. Om dette er ønskelig har vi også utstyret for dette. 

Tilbud på renhold

Når du kontakter oss for et tilbud på renhold lager vi et komplett tilbud. Renhold hos oss inkluderer mange tilleggstjenester som kommer uten ekstra kostnad. Velger du å kjøpe renhold hos oss kan du få god rabatt på tjenester som hovedrengjøring og flyttevask. Vi gir kvalitetsgaranti på våre renholdstjenester.