Om oss

Arkas As har lang erfaring innenfor vask og vi påtar oss alt av rengjøring hos bedrifter og private i Vestfold. Vi er et profesjonelt vaskebyrå som er opptatt av våre kunder trygget og kvalitet i forbindelse med alle vaskejobbene vi påtar oss. 

Hvem er Arkas AS?

Arkas AS startet som renholds firma i 2006 og ble etablert av Karl-Arne Norlin, Arve Wear Teigen og Jan Roger Standal. I startfasen ble firmaet drevet av » gutta» selv og oppdragene ble utført på kveldstid og i helger. Etterhvert ble det ansettelser og rengjøringsfirmaet har i dag 8 ansatte i tillegg til en daglig leder. Arkas AS har mange års erfaring innen rengjøring, både hjemme hos privat kunder og i offentlige bedrifter. Arkas As ønsker å levere god kvalitet på sitt arbeidet og at våre kunder opplever trygghet og kvalitet i forbindelse med våre oppdrag/tjenester. Firmaet har flotte medarbeidere, som står på, leverer høy kvalitet og som trives på jobb. Vi er et firma i vekst og ønsker nye kunder velkomne.

Noen av våre samarbeidspartnere

Tilbud på renhold

Når du kontakter oss for et tilbud på renhold lager vi et komplett tilbud. Renhold hos oss inkluderer mange tilleggstjenester som kommer uten ekstra kostnad. Velger du å kjøpe renhold hos oss kan du få god rabatt på tjenester som hovedrengjøring og flyttevask. Vi gir kvalitetsgaranti på våre renholdstjenester.