Daglig renhold

Vi hjelper både privat personer og bedrifter med det daglige renholdet

Crop close up of woman in rubber gloves clean counters in kitchen. Female housekeeper or housewife do daily home cleaning routine use napkin wipe dust and mud from table or desk. Housekeeping concept.

Daglig rengjøring hos bedrifter

Hvor frustrerende er det ikke å komme til et lokale der kjøkkenet aldri er rent eller tørkepapiret alltid er tomt? Det daglige renholdet av jobblokalene er en viktig bidragsyter til bedre trivsel og helse for de som befinner seg i rommene. I løpet av ukene kan det samle seg opp mye skitt og smuss i rom med mye trafikk. Spesielt i fellesarealene og kjøkkenet er det ofte at det blir litt ekstra rotete. 

Dette kan vi hjelpe med. Vi utfører rengjøring hos bedrifter på daglig basis slik at lokalene holder seg rene og pene og er hyggelige å oppholde seg i. Når du avtaler å få på plass daglig renhold fra oss bestemmer du selv hvor ofte du ønsker at vi skal utføre renhold på arbeidsplassen din. Enkelte selskaper og organisasjoner vil etter krav ha behov for renhold hver dag. Skulle dette være tilfelle står vi klare til å stille opp for det også!

Hva blir gjort under daglig renhold? 

 • Vask av bad
 • Vask av gulv
 • Vask av overflater
 • Søppeltømming
 • Rengjøring av kjøkken
 • Støvsuging
 • Sanering

Tenker du at renholdet på arbeidsplassen ikke står helt til forventningene? Det skal ikke være nødvendig å oppleve dårlig hygiene på jobben. Dårlig hygiene vil også føre til større bakteriespredning, misnøye og dårlig inneklima. Det daglige renholdet vil sørge for at alle nødvendige rom og overflater blir gått over jevnlig.

Er du usikker på hvor mye renhold som er nødvendig på arbeidsplassen? Vi kan også bistå deg i å gjøre en vurdering av hva slags rengjøring som burde utføres.  Sammen legger vi en plan for renholdet og hva det skal innebære. 

Daglig renhold i hjemmet

Det kan være kjedelig å komme hjem til et skittent hjem. Spesielt etter en lang dag er det kanskje ikke rengjøring av hjemmet du ønsker å sette i gang med? Da kan et godt alternativ være å sette opp en avtale for daglig, ukentlig eller månedlig renhold av hjemmet.

Vi stiller gjerne opp til å ta oss av rengjøringen av hjemmet ditt. Vi har lang erfaring med vask av hus og hjem og vet hva slags standard som sørger for god hygiene og et triveligere hjem. Vi tar med oss alt av nødvendig utstyr og rengjør boligen din ved bruk av skånsomme produkter som ikke vil kunne skade inventar eller påvirke inneklima på en negativ måte. Benytter du deg av vår service får du en nøye og grundig vask av hjemmet ditt. Blant annet vil vi gå over områdene du ser listet nedenfor

 • Støvsuging
 • Støvtørking
 • Vask av gulv 
 • Rengjøring av Kjøkken
 • Rengjøring av baderom 
 • Vinduspuss innvendig 
 • Søppeltømming 


Ulike boliger vil også ha ulikt behov for rengjøring. Skulle du være usikker på hvor ofte det vil være smart å rengjøre hjemmet kan vi hjelpe deg å sette opp en plan. Etter flere år i bransjen er vi godt kjent med ulike frekvenser av rengjøring. Det viktigste er at du kan komme hjem til et hus med et godt inneklima og dermed bedre komfort og trivsel.

Tilbud på renhold

Når du kontakter oss for et tilbud på renhold lager vi et komplett tilbud. Renhold hos oss inkluderer mange tilleggstjenester som kommer uten ekstra kostnad. Velger du å kjøpe renhold hos oss kan du få god rabatt på tjenester som hovedrengjøring og flyttevask. Vi gir kvalitetsgaranti på våre renholdstjenester.