Vindusvask

Spesielt på våren og høsten er det vanlig at det har samlet seg opp en del skitt og urenheter på vinduene

Cleaning windows with a squeegee

Spesielt på våren og høsten er det vanlig at det har samlet seg opp en del skitt og urenheter på vinduene. Dette kommer blant annet av naturen med blader, regn, snø, is og pollen som etterlater stygge merker på vinduene. Med det blir innsyn og utsikt dårligere, og mest synlig er det når sola treffer vinduene og du ser alt sølet som har stivnet og gjør vinduene skitne. 

Hvordan utføres vindusvask?

Vindusvask er mulig å utføre selv, men kan for mange være vanskelig å få til grunnet plassering eller høyde. Vi har utstyret som er nødvendig for å kunne gjennomføre vindusvask både lavt og høyt, og hjelper deg med både innvendig og utvendig vask – alt ettersom hva du har behov for. 

Vi tar med oss alt av nødvendig utstyr som nal, rengjøringsmidler, kluter og det som trengs for å gjøre vinduene rene og pene. Våre fagpersoner har autorisering til å utføre vask utvendig på vinduer i høyden. Vi vil da leie inn lift eller utrette rengjøringen ved bruk av rappelleringsutstyr. Vi er også nøye med å rengjøre vinduskarmer og vindusbrettet. Når vi vasker vinduene dine kan du være sikker på å sitte igjen med et skinnende rent resultat.

Hvorfor er det viktig med vindusvask?

Jevnlig vedlikehold av vinduene er viktig for å passe på at det ikke oppstår syreskader som følge av alt vinduene utsettes for i løpet av sesongene. Dette vil føre til at vinduene må skiftes ut, noe som er mer kostbart enn å utføre rengjøring av vinduene. Det er derfor veldig lurt å ta vindusvasken fra tid til annen. 

Våre fagpersoner har autorisering til å utføre vask utvendig på vinduer i høyden. Ved bruk av teleskopmaskin kommer vi til der du selv ikke klarer. Med dette vaskeutstyret kan vi nå opptil 15 meter som tilsvarer 4. eller 5. etasje. Vannet som brukes har blitt pumpet gjennom flere filtre slik at alle partikler er fjernet. Etter denne prosessen har vannet den egenskapen at det tiltrekker seg smuss og støv. Dette er et effektivt og miljøvennlig rengjøringsmiddel. Vinduene tørker deretter av seg selv, uten bruk av nal. Etter tre runder vil alt av skitt og smuss være fjernet og du vil sitte igjen med skinnende rene vinduer! Vinduspussen etterlater heller ingen striper eller merker fra vaskemiddelet, og holder seg rene i lang tid.

Tilbud på renhold

Når du kontakter oss for et tilbud på renhold lager vi et komplett tilbud. Renhold hos oss inkluderer mange tilleggstjenester som kommer uten ekstra kostnad. Velger du å kjøpe renhold hos oss kan du få god rabatt på tjenester som hovedrengjøring og flyttevask. Vi gir kvalitetsgaranti på våre renholdstjenester.