Trappevask for borettslag

I løpet av en dag blir det gått mye opp og ned i trappeoppganger. Dette fører til at underlaget utsettes for søl og skitt av diverse årsaker.

Professional staircase cleaning in a building

I løpet av en dag blir det gått mye opp og ned i trappeoppganger. Dette fører til at underlaget utsettes for søl og skitt av diverse årsaker. Kanskje blir det bært opp møbler, sykler og annet utstyr som har stått ute. Matrester blir liggende å slenge etter noen har spist på en sandwich på vei til jobb og bakteriene sprer seg. For å holde en trivelig standard i borettslaget er det lurt å få på plass fast rengjøring. Et rent inngangsparti vil øke trivselen til de som bor i bygget og samtidig sørge for et godt inneklima.

Hva innebærer trappevask?

For at trappeoppgangen skal holde seg ren og pen er det derfor nødvendig å utføre jevnlig renhold. Dette kan vi ta oss av. Når vi utfører renhold i borettslag er vi nøye med å vaske flere deler av oppgangen. Trappevask hos oss innebærer: 

  • Vask av trapper
  • Vask av gelender
  • Vask av inngangsparti 
  • Vask av postkasser og nærværende område 
  • Vask av kjeller og loft 
  • Vinduspuss 
  • Egenspesifisert rengjøring 


Renholdet blir gjort med høy standard, der vi har hyppig utskiftning av mopper og kluter slik at alle områder som blitt gått over blir vasket med helt rent utstyr.  

Vi hjelper deg å sette opp en plan for trappevasken

Bestill en gratis befaring i dag der vi går gjennom borettslaget ditt og hva som skal gjøres av renhold. Sammen setter vi opp en plan for renholdet fremover. Om du ønsker daglig, ukentlig eller månedlig renhold er opp til deg. 

Tilbud på renhold

Når du kontakter oss for et tilbud på renhold lager vi et komplett tilbud. Renhold hos oss inkluderer mange tilleggstjenester som kommer uten ekstra kostnad. Velger du å kjøpe renhold hos oss kan du få god rabatt på tjenester som hovedrengjøring og flyttevask. Vi gir kvalitetsgaranti på våre renholdstjenester.