Tepperens

Har du tenkt over hvor mye skitt og smuss som samler seg opp i teppet ditt? Svaret er en hel del.

Close-up Of A Person Cleaning Carpet With Vacuum Cleaner

Har du tenkt over hvor mye skitt og smuss som samler seg opp i teppet ditt? Svaret er en hel del. Dette kan faktisk føre til at bakteriene får ligge å godgjøre seg i tekstilet, noe som kan føre til overføring av sykdom, vonde lukter, stygge flekker og i verste fall mugg.

Hvordan utfører vi tepperens?

Våre tepperensere sørger for effektiv og skånsom rengjøring av dine tekstiler. Ved å suge ut alle små partikler som har samlet seg i teppet, er du etterlatt med et friskt og rent teppe. Dette sørger for et bedre inneklima og kan også hjelpe med allergi for de som sliter med det. Tepperensen renser og vasker teppet ditt slik at matrester, skitt og andre stoffer som har samlet seg opp over tid blir fjernet. 

Hvorfor er det viktig med tepperens?

Har du tenkt over at teppet ditt også har noe å si for førsteinntrykket du gjør på folk som besøker lokalene dine? Et skittent teppe er for mange svært lite innbydende. Å utføre tepperens fra tid til annen er derfor en lur investering. Vi anbefaler at du gjør en tepperens 1-2 ganger i året, avhengig av hvor mye trafikk og søl teppet er utsatt for. 

Når vi kommer for å utføre tepperens bruker vi maskiner med avansert rengjøringteknologi som ikke skader tekstilet eller teppefibrene. 

Tilbud på renhold

Når du kontakter oss for et tilbud på renhold lager vi et komplett tilbud. Renhold hos oss inkluderer mange tilleggstjenester som kommer uten ekstra kostnad. Velger du å kjøpe renhold hos oss kan du få god rabatt på tjenester som hovedrengjøring og flyttevask. Vi gir kvalitetsgaranti på våre renholdstjenester.