5 Gode grunner til å bruke et vaskebyrå hjemme

Om du kjenner at tiden ikke strekker til når det kommer til vasking, kan det å få på plass et vaskebyrå være den perfekte løsning for deg!

Om du kjenner at tiden ikke strekker til når det kommer til vasking, kan det å få på plass et vaskebyrå være den perfekte løsning for deg!

Hvordan står det til med vasken i hjemmet for tiden egentlig? Står støvsugeren selv og samler opp støv? Om du kjenner at tiden ikke strekker til når det kommer til vasking, kan det å få på plass et vaskebyrå være den perfekte løsning for deg! Her er 5 gode grunner til å bruke et vaskebyrå til å ta seg av husvasken 

Pssst – Vi utfører for det meste vaskearbeid i Vestfold omegn, men kan også ta på oss oppdrag andre steder. Bare ta kontakt med vårt vaskebyrå i Sandefjord om du lurer på om vi kan utføre renhold hjemme hos deg! Du finner kontaktskjemaet vårt her

1. Det er rent til du kommer hjem 

Det å kunne komme hjem til et rent hjem er noe jeg tror vi alle setter pris på. Det å ansette et vaskebyrå er for mange en gode som tar bort stress i hverdagen og som hjelper deg å vaske hjemmet når du ikke vil gjøre det selv. Ut i fra hva slags avtale du inngår med et vaskebyrå, kan du velge at vaskehjelpen kommer mens du er på jobb, slik at det er plettfritt og rent i hjemmet til du kommer hjem.

2. Du har mer tid du bruke på andre ting 

Noen av oss liker å vaske, andre av oss ikke. For du som helst har lyst til å gjøre alt mulig annet enn å dra frem mopp og klut hver uke, vil et vaskebyrå kunne være din redning. En skikkelig vask kan fort ta opp mot 4 timer eller mer – det betyr at du med ett har en hel del timer du kan bruke på andre ting! 

3. Du kan legge til de tilleggstjenestene du ønsker 

En av de største fordelene med å bruke et vaskebyrå er at renholdet blir satt i rutine. Når du oppretter en avtale med et vaskebyrå har du også muligheten til å skreddersy din vaskeplan. Du kan for eksempel be om at sengene blir redd, tepperens eller innvendig vask av ovn. Å bruke et vaskebyrå gir deg dermed en forsikring om at dette blir gjort med jevne mellomrom.

Høres det fristende ut å få hjelp fra et vaskebyrå? Vi holder til i Sandefjord og hjelper deg gjerne med renholdet i hjemmet!

4. Hele huset blir vasket jevnlig 

Det hender jo ofte at vi tar frem støvsugeren bare for å gå over kjøkkenet, eller kanskje finner vi ut at det er på tide å gi stua en shining. Men, så er det ikke alltid du orker å gjøre resten. Etter et innfall om å skrubbe ferdig dusjen frister det plutselig ikke å fortsette. Dette unngår du med en vaskeavtale. Om du har en vaskeavtale som spesifiserer at hele huset blir gått over – ja, så blir hele huset vasket. 

5. Du får et bedre inneklima 

Når du har et vaskebyrå som sørger for jevnlig vask av hjemmet er det også mye lettere å opprettholde et godt innemiljø. Det er ikke bare for utseendets skyld at rengjøring av hjemmet er viktig, men også helse og sinnet. Du har sikkert selv merket hvordan humøret kan skifte i det du kommer inn i en nyvasket leilighet kontra å komme hjem til en skitten hvor alt står ute fra dagen før, klærne ligger og slenger på gulvet og asjettene har ikke blitt ryddet bort fra gårsdagens middag? Ikke for å snakke om alle bakteriene som samler seg opp i løpet av en uke om det ikke blir gjort rent! En vaskeavtale derimot bidrar til en god hygiene i hjemmet. 

Vi hjelper deg med vasken i hjemmet 

Vi i Arkas stiller gjerne opp som vaskehjelp hjemme. Vi er et vaskebyrå som holder til i Sandefjord, med lang erfaring og god kjennskap til hva slags renhold som skal til for å få et triveligere hjem å komme hjem til. Vi bruker skånsomme vaskemidler som ikke skader gulv, flater eller annet inventar. I tillegg tar vi som vaskebyrå med oss alt nødvendig utstyr som trengs under rengjøringen av hjemmet. 

Hvordan ser en vaskeavtale med oss ut? 

Her i Arkas tar vi våre kundeforhold svært seriøst. Det betyr også at vi gjør vårt ytterste for at du skal være fornøyd. Når vi setter opp en vaskeavtale bestemmer vi oss i mellom hvor ofte vi skal vaske i hjemmet ditt i tillegg til at vi skreddersyr en plan etter hva du har behov for. 

Som vaskebyrå har vi allerede en smørbrødliste med hva som skal blir gjort. Dette inkluderer støvsuging, støvtørking, vask av gulv, rengjøring av kjøkken, rengjøring av baderom, vinduspuss innvendig og søppeltømming. Dersom du har noen andre spesifikke steder eller gjenstander du ønsker at vi skal gå over, avtaler vi dette sammen når vi setter opp vaskeavtalen. 

Vi holder til i Sandefjord og stiller som vaskebyrå i hele Vestfold og nærliggende områder. 

Hvor ofte skal du vaske? 

Mange er ofte usikker på hvor ofte de burde bruke et vaskebyrå i løpet av måneden. Dette kommer helt an på. Snakk med oss, så kan vi komme med anbefalinger basert på trafikk i rommene og den generelle standarden i hjemmet. 

Hva sier du? Er tiden inne for en mer behagelig hverdag?

Flere aktuelt saker

Vaskefirma Tønsberg

Behovet for rengjøring kan variere i stor grad. Dette er vi i Arkas klar over, og tilbyr derfor skreddersydde rengjøringsavtaler til bedrifter og private hjem.

Les mer »