Rengjøringsbyrå Tønsberg

Holder du til i Tønsberg og har behov for et rengjøringsbyrå? Hva trenger du? Hos oss kan du få hjelp med faste og skreddersydde renholdsavtaler, særegne avtaler, renhold under høysesong, tepperens, byggvask, flyttevask – ja, det meste!

Det er lett å la renholdet bli nedprioritert, spesielt når det finnes andre oppgaver som oppleves mer kritiske å få unnagjort. Men renholdet spiller en viktig rolle for trivsel, og ikke minst har det mye å si for inneklima, smittespredning og inntrykket du gir til andre som kommer på besøk.

Hva kan vi hjelpe med?

Enten du ser etter noen til å utføre de vanligste renholdsoppgavene i bygget, eller noen som går mer i dybden, er Arkas klare til å hjelpe! Vi har lang erfaring i renholdsbransjen, med gode rutiner på renhold – rom for rom.

Vi er et rengjøringsbyrå for både private og bedrifter i Tønsberg og omegn.

  • Rengjøring av bad
  • Rengjøring av kjøkken 
  • Vask av gulv
  • Støvsuging
  • Søppeltømming
  • Støvtørking

Rengjøringsbyrå for bedrifter i Tønsberg

Synlig støv, papir som flyter utover gulvet på toalettene, flekker ved kjøkkenbenken i fellesarealet og generelt dårlig renhold er alle faktorer som utvilsomt setter en demper på stemningen. Kanskje er det ikke mange som ønsker å ta i et tak for å få det ryddigere heller? I så fall er vi helt sikre på at løsningen er å ansette et rengjøringsbyrå! Med et vaskebyrå blir renholdet gjort når du ønsker, der du ønsker og med frekvensen du ønsker! Vipps blir det mye hyggeligere å oppholde seg i lokalene!

Med oss på laget får du en pålitelig og effektiv rengjører som sørger for å holde lokalene ved like, og gjøre det litt ekstra hyggelig å være på jobb. I Arkas evner vi å ta på oss selv store og kompliserte rengjøringsoppdrag. Vi er flinke til å sette opp en plan som fører til minimalt med forstyrrelser for de som oppholder seg i lokalene.

Rengjøringsbyrå for private i Tønsberg

Opplever du at du ikke finner tid til å ta deg av renholdet i hjemmet? Senk skuldrene og la oss ta oss av rengjøringen. Med hjelp fra et vaskebyrå, kan du nyte følelsen av å komme hjem til et rent og pent hjem. Oppgavene du kanskje gruer deg til er ikke lenger på to-do-listen og ikke minst kan du slå deg til ro med et godt inneklima.

Kontakt oss for å sette opp en vasketime! Send oss en melding

Flere aktuelt saker

Vaskefirma Tønsberg

Behovet for rengjøring kan variere i stor grad. Dette er vi i Arkas klar over, og tilbyr derfor skreddersydde rengjøringsavtaler til bedrifter og private hjem.

Les mer »