Vaskefirma Tønsberg

Behovet for rengjøring kan variere i stor grad. Dette er vi i Arkas klar over, og tilbyr derfor skreddersydde rengjøringsavtaler til bedrifter og private hjem. Med det kan du få nøyaktig det du har behov for – til de tidene du har behov for det.

Hva kan du forvente av vårt vaskefirma?

Vi forsøker etter beste evne å utføre arbeidet på en tid som er gunstig for deg. Våre rengjørere er drevne på renhold og har lang erfaring innen bransjen. Etter å ha utført mange oppdrag, har vi opparbeidet oss rutiner som sørger for trygg, effektiv og skånsom rengjøring hos deg.

Vi jobber kontinuerlig for at våre renholdstjenester skal holde et høyt nivå og stå til våre kunders forventninger. I tillegg praktiserer vi skånsom rengjøring. Det vil si at vi benytter vaskemidler, teknikker og utstyr som er skånsomt mot det som rengjøres. På den måten trenger du heller ikke bekymre deg for slitasje eller ødeleggelse av inventar og overflater.

Hvilke rengjøringstjenester kan vi stille med? 

Enten du ønsker et vaskefirma til hjemmet eller bedriften, står Arkas klare til å hjelpe!

Ta en nærmere titt på hva vi kan tilby ved å lese om våre tjenester.

Våre renholdstjenester inkluderer flere tilleggstjenester som leveres uten ekstra kostnader.

Tilpasset rengjøring for alle behov

Arkas har spesialisert seg på å tilby rengjøringstjenester som dekker et bredt spekter av behov. Enten det gjelder daglig rengjøring av kontorer, dyptrengjøring av hjem, eller spesialiserte tjenester som vindusvask og tepperens, har vi ekspertisen og utstyret for å gjøre jobben riktig.

Miljøbevisst vaskefirma

Spesielt i løpet av de siste årene har vi sett en voksende etterspørsel etter miljøvennlige renholdstjenester. I Arkas er vi både bevisst og nøye på bruk av mer miljøvennlige metoder, vaskemidler og redusert vannforbruk.

Fleksibilitet og pålitelighet

Vår fleksibilitet er en av våre største styrker. Vi forstår at våre kunder har ulike tidsplaner og behov. Derfor tilpasser vi våre tjenester for å passe inn i din daglige rutine, uten å forstyrre eller være til ulempe.

Kvalitet og profesjonalitet

Hos Arkas er kvalitet og profesjonalitet kjernen i alt vi gjør. Vårt team er ikke bare dyktige, men også lidenskapelig opptatt av å levere rengjøringstjenester av høyeste kvalitet. Vi er stolte av å kunne si at vårt arbeid står til kundens forventninger og ofte overgår dem.

Ta kontakt for et tilbud

Er du interessert i å vite mer om våre tjenester eller ønsker et skreddersydd tilbud? Ta gjerne kontakt med oss i Arkas. Vi ser frem til å diskutere dine rengjøringsbehov og finne den beste løsningen for deg. Med Arkas, kan du forvente ingenting annet enn eksepsjonell service og strålende resultater.

Flere aktuelt saker